Sari la conținut
Home » REThink Emotions

REThink Emotions

Platforma REThink este o platformă online, disponibilă pe web și pe mobil, care oferă soluții preventive atractive (gamificate) și integrate pentru dezvoltarea stării de bine emoționale a tinerilor.

UPDATE (27.05.2021)

Cu bucurie, vă anunțăm că înscrierile pe platforma REThink Emotions vor fi prelungite până pe 1 iunie inclusiv! Deoarece mulți dintre dumneavoastră ne-au solicitat să extindem perioada înscrierilor, pentru a oferi șansa mai multor copii să beneficieze de jocul video terapeutic REThink, am decis să restructurăm calendarul de implementare și să oferim astfel copiilor acest cadou de 1 iunie.

REThink Game Sneak Peak este un joc terapeutic care utilizează cercetarea psihologică în scopul susținerii copiilor în descoperirea puterii lor emoționale de supereroi. Având în vedere că sănătatea mintală în rândul copiilor este o problemă mondială serioasă, jocul REThink oferă o modalitate accesibilă, atractivă și eficientă de prevenție a tulburărilor emoționale în copii și adolescenți.

Platforma este dezvoltată pe baza proiectului de cercetare exploratorie PN-III-P4-ID-PCE-2020-2170, oferit Conf. Univ. Dr. Oana David de către UEFSCDI, și vizează oferirea copiilor accesul spre o modalitate de prevenire a dezvoltării tulburărilor emoționale atractivă, ușor accesibilă și validată științific. Sistemul va fi validat într-un pas următor sub forma unei platforme multi-componențiale integrative și adaptative pentru prevenirea tulburărilor emoționale în cazul tinerilor.

Sari la conținut